Selectează o Pagină

WEB

Web Design & Development

Fie că ești blogger sau antreprenor care dorește să-și construiască o prezență online, Sanselo este un început excelent, cu soluțiile potrivite pentru creșterea afacerii tale.

WEB

Web development

Procesul nostru de dezvoltare web este extrem de colaborativ și optimizat pentru a crea rezultate. Fiecare proiect se concentrează pe determinarea valorilor cheie ale afacerii tale, oferind în același timp cea mai bună experiență de design și client.

WEB

Web design

Un design web grozav reprezintă mai mult decât modul în care arată un site web. Desigur, imaginile cu impact sunt importante, dar site-urile web intuitive ghidează fără probleme vizitatorii către destinația lor și acționează ca un instrument pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele de marketing.

Info

Detalii

Beautifully Designed

Companiile cu un site web bine conceput tind să câștige mai multă încredere și recomandări. Site-urile web pe care le proiectăm sunt bine organizate, curate, plăcute vizual și oferă o experiență bună pentru utilizator.

Technically Sound

Experiența pe care am dobândit-o lucrând cu companii din diferite domenii și site-uri cu trafic ridicat înseamnă că afacerea ta poate beneficia de cele mai bune practici și de capabilități tehnologice puternice.

Empowering Marketers

Credem că o echipă puternică de marketeri este esențială pentru succesul oricărei afaceri, și ne-am propus să le oferim acestora toate instrumentele de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele. Ne dorim să fim un partener de încredere pentru marketeri.

Custom Integrations

Ne place să lucrăm cu companii în creștere, iar aceste companii au nevoie de rezultate și acces la date critice. Putem integra software terță parte cu site-urile tale web, cum ar fi un ERP, CRM, instrument de analiză sau orice altceva aveți nevoie.

Page Speed & Performance

Site-urile web care se încarcă lent au o rată de respingere mult mai mare decât cele care se încarcă rapid. Site-urile web cu încărcare rapidă se clasează, de asemenea, mai bine pentru algoritmele motoarelor de căutare. Echipa noastră urmează cele mai bune practici pentru a vă ajuta site-ul să funcționeze bine.

E-Commerce

Avem soluția excelentă pentru comerțul electronic atunci când site-ul tău are mai multe scopuri. Customizăm catalogul tău online de produse pentru a avea parte de cele mai bune rezultate.

Vrem să ajutăm afacerile din punct de vedere digital pentru a le ajuta să obțină un avantaj competitiv prin furnizarea de soluții tehnologice simple, dar inovatoare.

Contact

office@sanselo.com

(+40) 752 230 084