Selectează o Pagină

Serviciile noastre

Ui/UX

Ne concentrăm pe utilizarea generală, ușurința în utilizare și interacțiunea dintre utilizator și produs. Rezultatul este implicarea, interacțiunea socială și vânzările.

WEB design

Designul web excelent ghidează utilizatorii printr-o călătorie convingătoare, fără întreruperi, care îi duce la destinație – indiferent de dispozitivul pe care se află.

APPS

Profita de capacitatea noastră de a da viață ideii tale de aplicație mobilă. O aplicație mobilă reprezintă cel mai puternic instrument pe care un brand îl poate avea.

BRANDING

Branding-ul este unul dintre cele mai importante ingrediente pentru succesul oricărei afaceri. Producem concepte de imagine care vor rezona cu publicul tău țintă.

WEB

Web Design & Development

Conținutul și designul unui site sunt elementele cheie pentru a realizarea unui website. Aceste două elemente merg mână în mână pentru a spori încrederea consumatorilor în brandul tău. Fiecare îl sprijină pe celălalt pentru a ajuta site-ul tău să îți ofere rezultatele dorite.

Web design
aplicatie de mobil

APP

În calitate de companie de dezvoltare de aplicații personalizate, deținem expertiză și experiență atunci când vine vorba de dezvoltarea de aplicații personalizate. De la startup-uri până la întreprinderi, vin cu idei noi pentru a face afaceri și pentru a prospera în lumea tehnologică modernă, dinamică și cu ritm rapid. Noi, cei de la Sanselo, înțelegem că ideea ta „out of the box” are nevoie de o soluție tehnologică „out of the box” și ne propunem să îndeplinim același lucru cu serviciile noastre de dezvoltare de aplicații personalizate.

UI/UX

UI/UX

Oferim experiență creativă pentru utilizatori și servicii de design pentru a te ajuta să comunici eficient imaginea brandului. Folosim tehnologie de ultimă oră și imaginație pentru a crea design-uri web intuitive, precum și design-uri mobile, care sunt adaptate nevoilor tale specifice. Fiind furnizor de servicii de design UI/UX încă de la începuturile noastre, am dobândit toată competența tehnică atât în ​​media online, cât și offline, care ne ajută să vă schițăm povestea mai eficient și creativ, astfel încât să poți construi o imagine de brand câștigătoare.

ui/ux
aplicatie de mobil

BRAND

Branding

Brandingul nu a fost niciodată mai expansiv, mai aventuros și mai agil decât este astăzi. Punctele sale de contact se revarsă în mod constant în noi moduri de a interacționa cu publicul. În zilele noastre, o voce de brand poate însemna literalmente o voce de marcă. Logo-ul tău, cândva sacru, protejat de ghidul mărcii, se poate transforma acum într-un nou semn de cuvânt în fiecare zi.

Vrem să ajutăm afacerile din punct de vedere digital pentru a le ajuta să obțină un avantaj competitiv prin furnizarea de soluții tehnologice simple, dar inovatoare.

Contact

office@sanselo.com

(+40) 752 230 084