Selectează o Pagină

MOBILE APP

Proiectarea și dezvoltarea aplicațiilor de mobil

Aplicația mobilă este importantă pentru afaceri deoarece permite accesibilitatea 24/7 pentru clienți, oferă posibilitatea de a răspunde rapid la cerințele acestora și crește vizibilitatea și recunoașterea brandului prin intermediul tehnologiei.

APP

Abordarea noastră

Împreună, vom crea o aplicație grozavă. Echipa noastră internă și super-inteligentă pentru aplicații mobile este pasionată de crearea următoarei aplicații mari pentru tine. Proiectele de dezvoltare a aplicațiilor mobile trebuie planificate cu atenție pentru a asigura succesul. Managerii noștri de proiect de aplicații și dezvoltatorii și designerii de aplicații lucrează îndeaproape în fiecare zi și mențin întotdeauna interesele clienților la un nivel ridicat. 

APP

Sky is the limit

Experiența, expertiza și dedicarea pentru construirea de produse de calitate sunt esențiale atunci când creați aplicații care pot rezista testului timpului. Vă putem ajuta să construiți planuri de la MVP până la implementarea completă, deoarece ne concentrăm pe strategie, planificare, cercetare, execuție și ne angajăm pe deplin față de partenerii noștri.

Aplicatii de mobil smartphone

Info

Detalii

Goals

Înainte de a începe să dezvoltăm o aplicație, este important să știm ce dorești să realizeze aceasta. Aflăm împreună problemele pe care aplicația ta le poate rezolva sau nevoile utilizatorilor finali.

the plan

După ce am stabilit obiectivele și scopul aplicației, trebuie să ne gândim împreună la funcționalitățile pe care dorești să le includem și să creăm un plan detaliat.

Empowering Marketers

Credem că o echipă puternică de marketeri este esențială pentru succesul oricărei afaceri, și ne-am propus să le oferim acestora toate instrumentele de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele. Ne dorim să fim un partener de încredere pentru marketeri.

The ideal platform

Există două platforme principale pentru aplicații mobile: iOS și Android. Alegem platforma potrivită pentru aplicația ta ținând cont de publicul țintă și de obiectivele tale. Cea mai bună soluție este sa ai o aplicație pe ambele platforme, plus, noi îți punem la dispoziție si platforma de PWA (progresive web aplication).

Develop & test

Acum este momentul să începem să dezvoltăm aplicația utilizând un mediu de dezvoltare adecvat. Ne asigurăm că testăm aplicația în mod regulat pentru a verifica dacă funcționează corect.

Launching the app

După ce am finalizat dezvoltarea și testarea aplicației, putem să o lansăm pe platforma dorită. Promovarea aplicației este, de asemenea, importantă pentru a atrage utilizatori și a obține recenzii pozitive.

Vrem să ajutăm afacerile din punct de vedere digital pentru a le ajuta să obțină un avantaj competitiv prin furnizarea de soluții tehnologice simple, dar inovatoare.

Contact

office@sanselo.com

(+40) 752 230 084