Selectează o Pagină

Radioul tău, oriunde, pe mobil

Indiferent că transmiteți live, planificați emisiuni, difuzați știri globale, muzică sau sport, apropiați-vă de ascultătorii dvs. având propria aplicație de radio.

N

LIVE

N

Podcast (cu acces offline)

N

Player audio în background

N

Sleep mode

N

Conținut variat: text, video, foto, audio

Aplicație radio

Concentrează-te pe ceea ce faci cel mai bine: radio

Oferim cele mai bune soluții pentru aplicația ta radio

Player audio/video

Vă oferim un player care vă permite să ascultați audio și video live în cadrul aplicației. Acest player este complet personalizabil și vă permite să difuzați cu ușurință emisiunile radio sau videoclipurile live din culise.

Player avansat

Ascultătorii tăi pot accesa informații avansate despre piesa redată direct din playerul audio: titlu, coperta, artist. De asemenea, pot distribui pe rețelele sociale cu un singur click.

Player disponibil peste tot în aplicație

Playerul Sanselo permite ascultătorilor tăi să asculte radioul în timp ce răsfoiesc alte secțiuni ale aplicației. Un mini player este afișat în toate secțiunile aplicației pentru a permite ascultătorilor să controleze redarea fluxului live.

Sleep mode

Ascultătorii tăi pot alege cât timp doresc să asculte programul folosind un temporizator încorporat. O pictogramă în colțul din dreapta sus al ecranului le permite să acceseze ecranul de setare a cronometrului.

Difuzare continuă a fluxului radio

Redarea audio de fundal este disponibilă în versiunile native ale aplicației dvs.: difuzarea, continuă să fie redată chiar dacă utilizatorii părăsesc aplicația. Atâta timp cât nu o închid definitiv, aplicația  continuă să transmită radioul, permițând ascultătorilor să folosească simultan alte aplicații pe smartphone-ul lor.

Emisiuni programate

Setați cu ușurință orele la care doriți să transmiteți în direct. În afara acestor ore, playerul este inaccesibil și înlocuit cu o pagină complet personalizabilă care informează ascultătorii tăi despre următoarea transmisie live.

Emisiunile tale, acum disponibile în format podcast

Construiește-ți o ofertă personalizată de redifuzare și oferă audienței tale libertatea de a asculta emisiunile tale când și unde vor.

O gestionare simplă a podcast-urilor tale

Vă puteți încărca podcasturile direct în back office, nu este nevoie să utilizați o platformă externă. Acestea vor fi găzduite și difuzate direct ascultătorilor tăi. Încărcați fișierul, adăugați conținut suplimentar și publicați sau programați publicarea podcastului. E la fel de simplu.

Dacă difuzați deja podcasturi pe alte platforme, le puteți conecta la aplicația dvs. pentru a vă centraliza transmisiunile.

Organizați-vă podcasturile în funcție de nevoile dvs

Creați arhitectura care se potrivește cel mai bine conținutului și ritmului dvs. de publicare. Utilizați categoriile, opțiunile de sortare sau secțiunile Meniu pentru a vă organiza podcasturile, fie după tipul de emisiune sau după data difuzării. Aveți o multitudine de opțiuni pentru a crea organizația care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Conținut audio îmbunătățit

Există mai multe moduri de a vă îmbunătăți podcasturile prin imagini. O ilustrație poate fi asociată fiecărui episod dintr-un podcast, permițându-vă să alegeți fie o imagine pentru fiecare emisiune, fie să optați pentru o imagine tematică pentru fiecare episod.

În cele din urmă, paginile de redare podcast includ o animație grafică în funcție de sunetul redat.

Mai mult decât un radio

CMS-ul integrat vă permite să creați orice tip de conținut direct din back office. Este instrumentul perfect pentru a vă crea conținutul scris sau pentru a oferi o parte mai vizuală, optând pentru secvențe video. Datorită CMS-ului, tu decizi totul: gestionarea statusului pentru fiecare articol de conținut, publicare imediată, amânată sau efemeră…

O centralizare eficientă a conținutului existent

Dacă creați deja conținut suplimentar pe alte platforme, conectați-vă diferitele surse de conținut datorită catalogului nostru de peste 30 de conectori externi: Youtube, Vimeo, WordPress, fluxuri RSS și multe altele. Nu trebuie să schimbi nimic. Conținutul dvs. este preluat automat de pe celelalte platforme în aplicația dvs.

Push notification

Notificări Push

Folosește notificările push pentru a anunța lansarea noilor tale emisiuni sau episoade. Notificările sunt trimise automat și este un câștig pentru toată lumea: îți promovezi conținutul, iar ascultătorii tăi interesați nu vor pierde cu siguranță niciun episod din emisiunea lor preferată.
Gândește-te la asta și pentru a anunța începutul unui spectacol live sau pentru a fi reactiv la evenimentele curente. Fii sigur, ascultătorii tăi vor putea alege ce emisiuni sau ce tip de notificări vor să fie ținuți la curent.

Postul tău radio din App Store, Google Play și Web

Ajungeți la ascultătorii dvs. de pe fiecare dispozitiv

Puterea web-ului de partea ta

Progressive Web App, cel mai avansat site web mobil, este complementul perfect pentru aplicația ta nativă. Conceput pentru a funcționa optim pe orice dispozitiv (mobil, tabletă și desktop), nu necesită nicio descărcare. Este un instrument grozav pentru a ajunge la un public diferit care poate încă nu este dornic să descarce aplicația. Esențiale pentru a câștiga vizibilitate, PWA-urile sunt indexate de motoarele de căutare, ajutându-vă să obțineți vizibilitate și să vă poziționați mai sus pe SERP (Search Engine Results Pagini).

Beneficiați de performanța înaltă a aplicațiilor native

Viteză, navigare intuitivă, acces la funcțiile native ale dispozitivelor pe care sunt instalate, aplicațiile native sunt experiența de utilizator supremă pentru ascultătorii tăi. Un raport despre Internet Radio Trends indică faptul că 95% dintre ascultători ascultă posturi radio prin aplicații mobile. Cu o aplicație iOS și Android, veți beneficia nu numai de notorietatea Magazinelor, ci și de o rată crescută de reținere a ascultătorilor.

Calendar

Utilizați un calendar pentru a oferi ascultătorilor dvs. o vedere clară asupra programului dvs. de programe și pentru a-i avertiza cu privire la programele care îi interesează.

Statistici

Analizați statisticile interne ale Sanselo și conectați-vă contul Google Analytics pentru a aduna informații valoroase despre obiceiurile de consum ale ascultătorilor și pentru a vă adapta programul în consecință.

Lățime de bandă și stocare

Beneficiați de un spațiu mare de stocare și lățime de bandă nelimitată pentru a vă difuza conținutul.

Transmite offline

Utilizatorii dvs. vă pot asculta cu ușurință podcasturile chiar și fără o rețea disponibilă, datorită funcției ”Favorite”. Conținutul dvs. este sincronizat din back office și stocat direct în aplicație pentru redare offline.

Reclame și bannere afișate

Vindeți spațiul publicitar al aplicației dvs. către rețele de publicitate externe și generați venituri. Luați în considerare, de asemenea, să vă creați propriile anunțuri pentru a vă promova programele sau pentru a vă onora parteneriatele.

Conținut premium

Acesta este cel mai bun mod de a genera bani din conținutul dvs.: oferiți gratuit părți din conținutul dvs., oferindu-le ascultătorilor opțiunea de a face upgrade la un abonament plătit pentru acces complet.

De ce postul tău de radio are nevoie de o aplicație?

Ascultătorii preferă o aplicație mobilă

Radioul nu se mai limitează la a fi ascultat în mașină în timpul transportului. În zilele noastre, ascultătorii preferă să asculte radioul de pe mobil. Într-adevăr, 95% dintre ascultători s-au conectat prin intermediul aplicațiilor mobile. Când știi că în 2020, 45,1% din populația lumii are un smartphone, acesta reprezintă câteva milioane de potențiali ascultători pentru radioul tău.

Mai mult decât un radio

Nu numai aplicația dvs. vă va prezenta radioul, dar este și cel mai bun instrument de marketing. Puteți trimite mesaje direcționate publicului dvs. cu notificări push și puteți integra un blog și rețelele de socializare pentru a partaja și mai mult conținut.

Aplicația ta poate produce venituri

Potrivit Insider Radio, veniturile din reclamele din streaming ale radioului vor atinge 2,3 miliarde USD până în 2024. Vă puteți monetiza cu ușurință aplicația cu funcțiile încorporate Sanselo: conectați serviciul extern de rețea publicitară, afișați reclame pentru sponsorii dvs. sau oferiți abonamente.

Vrem să ajutăm afacerile din punct de vedere digital pentru a le ajuta să obțină un avantaj competitiv prin furnizarea de soluții tehnologice simple, dar inovatoare.

Contact

office@sanselo.com

(+40) 752 230 084